MENJADOR

A La Lluna comptem amb cuina pròpia on el menjar s’elabora cada dia amb productes frescs i de qualitat.  

Els nostres menus son casolans, variats i sempre respecten la piràmide de nutrició tenint en compte els aliments més adients per als infants d’aquestes edats, ja que considerem molt important seguir una dieta equilibrada amb verdura, llegums, proteïnes, làctics, etc. Dividim els menús per edats per tal de tenir en compte les necessitats evolutives de cada nen.

Fem 6 menús en total durant l’any, tres a la temporada que fa més calor i tres a la temporada on fa més fred, d’aquesta manera podem adequar els nostres menús a l’estació de l’any i podem incorporar els productes típics de temporada.

Els més petits (lactants) porten el mateix ritme que a casa i seguim les pautes de cada pediatra per tal d’incorporar els nous aliments al menú de cada lactant.

L’estona del dinar i berenar són de les més importants del dia, per això, procurem que siguin estones relaxades, per tal que siguin moments educatius. Els hi ensenyem a mastegar, a menjar sols, a utilitzar els coberts, a rentar-se les mans i la cara abans i després de menjar, així com a rentar-se les dents abans d'anar a dormir.

Els nens que es queden a dinar, fan la migdiada, ja que, al ser petits, necessiten una estona de descans per recuperar forces i gaudir plenament de les activitats que ens esperen després, cada nen dorm al seu llit i tots porten el seu llençol, el seu ninot per dormir, la seva manteta i el coixí i xumet en cas que els necessiti.

 Aquí teniu els nostres menús per descarregar: